sobota 14. mája 2011

DEVILSTAR / Ako sa hrá poker

53.
Väčšina leteckých katastrof skončí veľmi zle. Možnosť katapultovať sa odpadá u civilných lietadiel úplne. Možno to niečo hovorí pilotom stíhačiek. Takže, vlastne počas letu sa to lietadlo opustiť normálne nedá. Ale. Stáva sa, že to niekto prežije.
Dá sa to aspoň teoreticky naplánovať? V určitom čase sa uvoľní ventil. Vzniknú problémy.
Pilot bude chcieť alebo presnejšie musieť niekde pristáť. Spojí sa s navigátormi, a odporučia
mu jazero. Všade okolo sú stromy, a musí pristáť. Nefunguje vetračka, hrozí zadusenie. Lenže.
Lenže sa nebude dať vysunúť podvozok. A musí to urobiť aj tak. A urobí.A na 90 percent to
dopadne presne podľa počítačového scenára. Keďže nalietava predkom, najskôr sa to zaryje do dna jazera. A čiastočne, alebo úplne potopí. Ibaže, nalietava z menšej výšky. Nehrozí výbuch, čo keď tam napríklad už nie je palivo, aj keď sa ukazovatele paliva tvária ináč.
A malá pravdepodobnosť, že pri tej výšky sa to rozpadne na kusy.Veľká pravdepodobnosť, že
keď o tom niekto vie, a ešte k tomu DEVIL, tak bude aj vedieť, kedy a čo má robiť v správnom čase.
A že by nejaký morálny problém? Že okrem Leoni zomrie ešte ďalších 40-50 ľudí? No, tak po prvé, kto by to vôbec rátal, bežný odpad, no nie. A po druhé. Riziko ich podnikania. Veď aj malé dieťa vie, že každé lietadlo môže spadnúť. No a potom sa ide do nebíčka. Lietadlo aj cestujúci.Niekedy tie lietadlá padajú často. Volá sa to Bermudský trojuholník, a určite tam bývajú mimozemšťania! A neznášajú apriori lietadlá. A vôbec všetko a každého!!!
Tentoraz to nebola zóna Bermudy. Bola to hranica DS a BS.Teda tá zemepisná poloha jazera.
Pokiaľ to vyjde, nikto si tú nehodu nebude spájať s menom DEVIL. Lebo bude tak priamo pri tom, že viac sa už ani nebude dať. A v centre pozornosti, lebo sa jedná zrovna o prestížnu návštevu!!! A bude hrdina, lebo to prežije. A.
A dosť teórie.
Miloval adrenalín. Ono,možno by sa to dalo spraviť aj ináč. Nejaká iná nehoda. Ale toto bolo
dobrodružstvo. A risk. To bude tým, že v detstve pozeral akčné filmy.Alebo rodokmeňom. Alebo, to je vlastne jedno.
Jašterička sa ráno dozvedela, že ide na služobku. Čo bola pravda. A potom, že sa ozve. To. To zvyknú hovoriť muži, keď si myslia, že sa skôr neozvú. Všeobecne. A aj to bola pravda. Vôbec nebolo celkom isté, ako to celé dopadne. S tým lietadlom. A ona bola skor na hranie, ako rovnocenný partner. Vlastne nevedela akú organizáciu zastupuje, aké tam má postavenie,
a čo vlastne robí naozaj. Nemohla ho ohroziť. A nemohla ani dlho spĺňať štandardy, čo mal.
Jeho avantgardy, alebo exmilenky tvorili zoznam. A DEVILOVIA sa nezvyknú viazať.A nejak v poslednom čase začal preferovať gin. Alebo viac myslieť na Ginu.
Ginu, čo dokázala zmiznúť 3 sbskám, zúčastniť sa 2 striptízshow, byť na upírpárty, a to všetko inkognito, a bez akejkoľvek ujmy na zdraví. A to Ringo nemával vždy dobrú náladu, a vlastne zázrak, že to vtedy dopadlo, ako to dopadlo. A vrátiť sa bez kamerových systémov, a
ešte pozvať špičku DS na oficiálnu návštevu do BS, bez akéhokoľvek rozumného dôvodu.
Za rozumný dôvod sa všeobecne nepokladá utieranie rozliateho ginu na šatách s výstrihom, hľadanie pohárov pod stolom, hľadanie vreckoviek, a vôbec ďalších predmetov.
No proste ju bral ako seberovnú. Akurát nebolo stále jasné, prečo vlastne prišla na otvorenie GG, a za čím všetkým stojí Ninin časopis!!!!!!!!!!!!!!!Predsa nie je možné, aby BS malo záujem o takú hovadinu, z akéhokoľvek dôvodu!!! A teda, čo tak za tým je!!!!!!!!!
A teraz to aj tak nebolo čas rozoberať.Dole pred domom parkovala ochranka. Jeho ochranka.
Za posledný týždeň bol asi najlepšie strážený muž v rámci DEVILSTAR. Hneď za nimi, na konci ulice parkovali zas LEONI bodygardi. A tipoval, že to čierne fáro v záhradke pred susedmi patrí Ringovým ľuďom. Teoreticky sa ešte mohlo stať, že. Že Ringo sa spojil s Leoni.Teoreticky.
Prakticky bol Ringo moc rozumný nato, aby si niekoho pustil bližšie. A hlavne neznášal PANDY!!!!! A už vôbec nie, keď boli alergické na penicilín!!!!!!!!!!!
Ale zato si zase nenechal ujsť akúkoľvek srandu. V rámci surfovania. To hlavne. A hneď potom tú pikošku, že ako dopadne tá úžasná priateľská návšteva !!!
Keby nebol poslal ten mail, čo bolo vlastne varovanie. No, varovanie ako varovanie. Teraz by už asi stál na čele oboch korporácii Leoni, a mal by po neutralite. Došlo by k porušeniu rovnováhy v rámci obchodných vzťahov. A asi by to znamenalo určite problémy. Aj pre vamp.
Tak smer letisko. A nezvykol sa mýliť. Pohli sa za nimi 4 autá. Do riti!!! Čie je to štvrté?
Nechal preveriť značky.A uvažoval, či Leoni naplánoval nejakú dopravnú nehodu, alebo nie.
Cestou na letisko, napríklad.Rovnaké rozmýšľanie, prečo vôbec pripustiť, aby sa tým lietadlom vobec niekde letelo!!!
„Otoč to k Nine Leoni!“
Štyri autá to točili tiež. Nina sa zrovna chystala na letisko. Pristavená klasická limuzína a
bohvie koľko áut bodygardov.Vždy a všetko vo veľkom štýle, či už nato mala, alebo nie.Pre
DEVILA mala slabosť vždy. No a kto by nemal, lepšie povedané, kto by nemal, a bol by ženského pohlavia!!!
No a keď jej fakt veľmi úprimne povedal, že. Že sa vlastne prišiel spýtať na zdravie tej úžasnej pandy, tak to bola na mäkko úplne.Nakoniec sa dal prehovoriť, že teda na to letisko
pôjdu jej limuzínou!!! A s jej ochrankou!!! A vôbec, ako môže uvažovať, že by to mohlo byť
aj nejak inak!!!No a jeho ochranka môže ísť v závese, teda za limuzínou a jej security autami!
Že tá limuzína mala nepriestrelné sklá a vybavenie ako menší tank je fakt. A že tam bol aj slušný bar, tak aj to. A že nebol problém trochu lichotiť, tak to bola úplná samozrejmosť.
A že na letisko v pohode dorazili v sprievode asi 10 áut. A že tam boli masmédiá. A všetko fotili, a chceli robiť interviu!!!!! A že rovno boli natočené 2 videovizitky o prechladnutej pande! Pre Ginu!!!
A že ich tam privítal Leoni!!! Už stihol skontrolovať bar, zásoby vodky a zajačiky!!! A bol
nadmieru spokojný! A už mal aj nejakú fľašu načatú. A celý ten odlet snímali aspoň 4 tv spoločnosti, a poskytli zadarmo práva BS!!! Čo bolo niečo za niečo, počítalo sa s podobnou
službou pri prílete.
A boli z toho titulky na prvých stranách. A poker sa hral ďalej.
Za cvakania foťákov, a bzučania kamier nastúpili konečne do lietadla. Nina sa teatrálne rozlúčila, a zamestnanci letiska vytlačili davy zvedavcov mimo letištnej dráhy. Lietadlo
štartovalo.
Novinári štartovali tiež. Rýchlo spracovať ten úžasný materiál!!! Kto bude prvý!!!Teda kto bude mať ako prvý na titulke tie super zábery DEVILA s pandou!!! A tak podobne.
A ešte štartovali helikoptéry. Ktoré patrili oficiálne alebo vlastne skôr neoficiálne k DEVIL jednotkám. Vojenské helikoptéry, s profesionálne cvičenými výsadkármi.
Leoni štartoval dva zajačiky a bedňu vodky.
A Devil napísal Ringovi sms, že surf je fakt super, a tie vlny, čo spomínal, nemali chybu.
No a potom sa bolo treba venovať tým zajačikom. Jednoznačne preto, aby si nikto niečo podozrivé nevšimol, no nie?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára