sobota 21. mája 2011

DEVILSTAR / SANTABLUEHOSPITAL

55.
DS vyhlásilo štátny smútok. Na všetkých TV programoch šli spoty s LEONI. A jeho akcie na burze klesali závratnou rýchlosťou.
V médiách sa objavili správy, že jeho spoločnosť stojí na okraji krachu. Obchodní partneri rušili zmluvy a kontrakty. A drogové kartely začali vymáhať pohľadávky od dozornej rady. Natvrdo.
DEVILOVI ľudia skúpili akcie za babku. Vedeli, presne kedy, a pokiaľ to bude klesať. Bohvie odkiaľ! Čo vlastne mala spraviť NINA! Lenže! Lenže NINA nemala vhodný čierny kostým! A čierny klobúk! A najprv si predsa musela pozrieť tie čierne perly z Karibiku! Či sa to teda hodí k čiernemu hodvábu z Japonska!!!A či tie lodičky z čierneho krokodíla sú dosť čierne.
Za 48 hodín prešla väčšina finančných kontrakcií pod DEVILOVU spoločnosť. A jeho zástupcovia vyjednávali s dozornou radou LEONI a drogovou mafiou.
DEVILOVE komandá zlikvidovali za 48 hodín všetkých fanatických prívržencov LEONI. A začalo sa prepúšťanie.Nie nadarmo sa robila tá precízna daňová kontrola! Zdokumentovali veľmi presne súkromné pozadie spoločnosti, ich rodinných príslušníkov, a vôbec všetky významné možné transakcie alebo kontakty.
Sektory prešli rekonštrukciou. Boli urobené nové databázy, a vytypovaní ľudia, s ktorými sa
dalo rátať. Teda označení v tých databázach, aj s profilom. Osobným. A špeciálne vypichnuté
slabé miesta: rodina, pes, kariéra. A tak podobne. DEVIL si zvykol potrpieť na detaily.
Daňová kontrola postihla LEONI konglomeráciu. A bol oficiálne vyhlásený krach. Vyzeralo to, ako keď sa zosype domček z karát. Banky odmietli úvery. A stopli akékoľvek transakcie.
Zablokovali účty spoločnosti. LEONI podnik sa položil úplne.
V masmédiách sa k tomu vyjadrovali finanční odborníci. Že pád lietadla len urýchlil rizikovú situáciu, a spustil predčasný a neplánovaný pokles na burze!Že jeho obchody neboli kryté.Že
mal vysoké úvery. Že účty boli vytunelované! A že si to doteraz nikto nevšimol!!!!!!!!!!
Lietadlo zostalo trčať v jazere. Pracovali tam dva týmy potápačov a snažili sa vyloviť pozostatky. Vcelku sa im to darilo. Predpokladalo sa, že do desiatich dní bude oficiálny pohreb. So všetkými poctami, salvami, tv prenosmi, vencami a príhovormi.
DEVILA a pád lietadla nikto nespájal ako možnú príčinu. Je fakt, že jeho spoločnosť pohltila
Leoni, ale. Ale. To, že sa zvyšky Leonicompany začlenili pod DEVIL, to bolo prirodzené.
Predsa to bolo v rámci obchodných vzťahov, a všetci vedeli, že boli priatelia!!! No nie?
Však tým lietadlom leteli spolu!!! To bola oficiálna verzia pre médiá.
Ale. Ale Gina nebola sama, čo si myslela,že lietadlá nepadajú náhodne! A už vôbec nie vládne špeciály!!!!!!!!
SANTABLUEHOSPITAL bola taká malá vidiecka nemocnica neďaleko jazera. A rybári, pobrežná stráž a pašeráci kadečoho bývali niekedy svojskí. Celé to miesto však malo ďaleko od veľkého hluku a ruchu miest. Domáci sa poznali.A bývali tam štandardné prípady úpalu, siníc, pritopenia alebo rovno utopenia, otrava alkoholom, nejakí narkomani/čo pašovali trávu,
a sem tam nejaké úrazy po krčmových bitkách.
Ale vcelku kľud. Biela poschodová budova v renesančnom štýle. Okolo veľký park s lavičkami a vysokými cédrami. Záhrada. A rehoľné sestričky. Budova kedysi patrila kláštoru, ale. Ale kláštor viedol starý opát.A bol mierne senilný,a nemienil odísť do dôchodku. A tak
kvôli financiám založili sro, a nemocnicu. Presnejšie teda hlavná sestra, ale všade figuroval ako hlavný akcionár.Druhá vec je, že vlastne iba podpisoval.Vzhľadom k jeho veku normálne.
Sestričky chodili v mníšskych habitoch. Starali sa o priľahlú záhradu. A väčšinu remeselných
prác stíhali sami.
Nemocnica bola vybavená špičkovými prístrojmi a technikou. To kvôli tomu opátovi, lebo chcel byť nesmrteľný, a hľadal elixír mladosti. Alebo aspoň niečo, čo by to pripomínalo. Technicky.
No, a odkedy padlo do jazera to lietadlo, tak sa začala SODOMA GOMORA!!!
Tak najprv urgentný hovor . Volal veliteľ pobrežnej stráže, a dokonca bol triezvy!!! Padlo lietadlo! Pripravte sa na transport!!!
Že pripravte! No tak sestričky prestali okopávať zeleninu, a sústredili sa v zasadačke.Že teda
čo s tým?
Ako druhá reagovala hovorkyňa DEVILSTAR, ktorá požiadala o oficiálny transport pre štátnych príslušníkov DS, a ako doprovod pravdepodobne vojenská záchranná služba!!!
V kláštore,či  vlastne nemocnici moc mužov nebolo. Vlastne okrem opáta nikto.
A nastala veľká dilema. Či mu to vlastne majú povedať? Teda, že keďže sú oficiálne nemocnica, tak teda je normálne, že prídu transporty s ranenými!!!!!!A hlasovalo sa. Teda, že či sa mu to povie, alebo teda nie.Opátovi.
Tretí v poradí bol štátny tajomník BS, ktorý rovno z toho spravil tlačovku. Ktorej výsledok bol, že TRANSPORT  JE  MOŽNÝ!!!!Teda z toho lietadla do nemocnice. Hlasovanie v zasadačke skončilo jednohlasne. Že sa nič hovoriť nebude, a určite si to nikto nevšimne!!!
No nie? Však tých ľudí nemôže byť veľa, a aj tak asi zomrú, no tak čo!!! Kto by riskoval kvôli hovadine rozhovor zo senilným opátom!!!
To už bolo vypratané jedno poschodie, a nachystané operačky! A na streche pristávali DEVIL
helikoptéry.PRESNE ako vo filme „Volajte KOBRU 111!!!! No fakt! A okolo už čakali vojenskí
zdravotníci a technika. Opát na strechu nechodil. Točila sa mu hlava.
Štvrtá várka boli novinári. Akonáhle sa zjavilo meno nemocnice a údaje o polohe na nete, okolie sa začalo hemžiť prenosnými vozmi!!! A všetci chceli interviu, alebo vyhlásenie, alebo
jednoznačne tlačovku o zdravotnom stave pacientov!!!!
Tak, keby sa boli pýtali na to, že čím kŕmiť králiky, alebo ako uskladniť na zimu cibuľu, a ako sa presádzajú kaktusy, no možno!!!Ale nie preboha na diagnózy nejakých pacientov!!!
Hlavná sestra teda vyhlásila, že je to spovedné tajomstvo!!! A hotovo!!!
Drzí paparazzi preskočili zadný plot, došliapali sestričkám ľadový šalát a čakanku, a zničili štyri záhony primuliek a begoniek.A nafotili opáta, ako si na lavičke pri kaplnke listuje bezbožný časopis REDBOY a pije WHISKY!!!!!!!A tá správa obletela svet!!!!!!
Že keď si opát pokojne sedí na lavičke a číta REDBOY, zatiaľ čo sa v nemocnici bojuje o život,tak na akej úrovni môže byť to zdravotné zariadenie!!!
Komentár hlavnej sestry bol, že všetci sa pomodlili tri otčenáše, a teda tým pádom spravili úplne všetko! Čo sa teda dalo!!!
Ale tie operačky sú pripravené, všade je upratané, a dokonca aj na jar maľovali!!!
No a ako piata sa ozvala významná politická a tieňová predstaviteľka! Regína Svilianosová.
A oznámila termín svojej oficiálnej návštevy aj s celým amsáblom!!!A na kamery!!! A bude to vo všetkých TV!!!!!!
Situácia začínala byť povážlivá. Mohlo by vyjsť najavo, že nemocnica vlastne nie je nemocnica, ale kláštor. A mohli by prísť o licenciu!!! A čo ešte potom, keď sa to dozvie opát!
Je síce senilný, ale. Ale predsa len je tu tá možnosť!!!Rada sestier zasadala tentokrát v pivnici. Jednak preto, že to bolo teda prísne tajné, a jednak kvôli vínu,čo tam skladovali.To víno malo dobrý buket! A výsledkom jednania bolo, že proste pacienti by mali z nemocnice jednoznačne odísť!!!!!!!Ako to presne dosiahnuť, to sa nestihli dohodnúť!!!!!
Lebo.Ako šiesta nabehla BS vládna ochranka.Obsadili všetky vchody, a východy.Zabavili
všetky zbrane, možné aj nemožné!.Vyhnali paparazzov za múry kláštora!Či vlastne nemocnice. A každého prešacovali! Osobné prehliadky!!! A sestričky, čo neboli na niečo také
zvyknuté, boli z toho hin!!!!!!!
Alebo možno z niečoho iného. Totiž. Nikto z nich nikdy neopustil BS. Nikto nikdy nebol v DS. A nikto nepočul o DEVILOVI. Podľa literatúry síce existuje satan, ale kto by tomu veril!!! No nie?
A potom sa začali diať čudné veci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára