sobota 28. mája 2011

DEVILSTAR / čo je to politický precedens

60.
Gina stála pri okne a dívala sa na búrku. Na jasnočervené blesky a ohnivé nebo.A. A zdalo sa jej skoro nemožné, že zajtra príde. Že bude u nej. V jej rezidencii!!! Že sa pozval. A že príde
kvôli rituálu, ktorý ma preň asi taký význam, ako pre ňu návšteva GG!!! A príliš moc ŽE!!!
A je DEVIL. Čo zabíja len tak, ako keď ona odtrhne kvety.A je zosobnenie zla, vzrušujúceho
zla, ktoré drieme v každom!!!
A jej sa zunovalo pózovať pred ctiteľmi, čo sa boja obyčajných spoločenských konvencií, a aj
najmenšieho porušenia pravidiel!!!
Z jej strany bol DEVIL tak trochu vzbura,vzbura proti prísnym programovaným zákonom v BS!!! A nie tak trochu, vlastne úplne!!!Nič,ale vôbec nič sa nerobilo bez toho, aby to nebolo
podľa regulí. Často nezmyselných, ale to bolo jedno!!!Hlavne, že je to tak!!!
Stelesnenie krásneho zla. Vzrušenie, nebezpečie, inteligencia, príťažlivosť a nevypočitateľnosť. A to všetko v jednom balení! Privrela oči.A videla ho pred sebou, a cítila,ako ju drží okolo pása.
Príde zajtra. A potom sa spojí oheň a voda, more vyschne a potečie láva. A sopka sa zmení na vodnú smršť.
A. A musela sa smiať, keď si predstavila ten gejzír so svätou whisky!!!Tak to mu ešte pripomenie! Na území BS zásadne vznikajú iba prírodné úkazy, a nie DEVILOVINY! A čo bolo na tom najlepšie, keď to raz štátna akadémia prehlásila za prírodnú pamiatku z doby ľadovej, tak to tak určite je!!!Aj keby sa hneď zajtra dokázalo, že žiadna doba ľadová nikdy
nebola!!!
Na stole bola kytica od Alana. Ďalej sa staral o ruže, a záhradu.V podstate zlikvidoval všetky
staré stromy a kríky, a zákutia rozdelil podľa farieb a ročných období.Preferoval skôr umelecké úpravy interiérov.A stále platilo, že bol prototypom fyzickej sily.
A svojím spôsobom ho mala rada. Ale. Ale Alan nebol DEVIL. Bol jej podriadený. A boj už
dávno vybojovaný. Vlastne ono to ani boj nikdy nebol. Bola si istá jeho obdivom a vzťahom.
Od začiatku. Vedela ho čítať. A manipulovať s ním. Ostatne ako s hociktorým z potencionálnych ctiteľov. Vedela úplne presne, ako budú za danej situácie reagovať. A potom
sa objavil DEVIL. A bolo to, ako zrovnávať sopku s táborovým ohňom. Kto by to asi vyhral?
Je pravda, že Alan netúžil len po nej. Teda, že vlastne sa stal riaditeľom, a vypracoval sa. Išiel po tom. A že mu k tomu pomohla. Ale .Ale bol jej priateľ, tak prečo nie.
Rada BS sa prestala vyjadrovať. Ku všetkému. Teda presnejšie k jej počínaniu za posledné
2 týždne. Že šla na otvorenie GG, vzali ako rozmar. Dohodnutie tej zmluvy o distribúcii Nininho časopisu ako výstrednosť. A pozvanie čelných predstaviteľov DS do BS. Tak to prekročilo hranicu recesie, a bola to drzosť!!!
Alebo politický precedens.
A to padnutie lietadla božská prozreteľnosť!!! Lenže!!! Akoby toho ešte nebolo dosť, tak nejaký rituál!!!Tak to prestali komentovať. Jednak by to bolo zbytočné. A jednak boli pozvaní
na rituál smrti. No a tam sa oficiálne alebo neoficiálne určite určite vyskytne dostatočný dôvod, aby k podobným akciám jednoducho v budúcnosti nedošlo!!!
Mága riadiť nešlo. Ale. Ale nečakané udalosti určite!!!
Malo sa to konať na neutrálnej pôde. Na území vyhasnutých sopiek, kde sa vytvorili jazerá. Sopečné jazerá. Červená a modrá. Oheň a voda.
A to miesto bolo zasvätené smrti. A preto tam mali rovnaké práva vodcovia BS aj DS. Lebo smrť spája oheň a vodu. A na jej území to nemôže vyhrať nikto.Zatiahla závesy. A šla spať.



A ešte niekto sa díval na búrku. Osvietená sestrička. Stála na balkóne, a pozorovala prúdy vody a blesky. Posadla ju moc. Úžasná nadradenosť!!!Je konečne viac ako ostatní, a bolo to dôležité. Doteraz bola bezvýznamné koliesko v stroji, a teraz je kráľovná. Lenže. DEVIL je významná osobnosť. A stať sa jeho nevestou znamená určite niečo úžasné urobiť!!! Určite asi nestačí iba variť čaj!!! A mohol by ju niekto nahradiť, a to nie!!! Musí byť najlepšia, a zistiť
čo chce! A čo obdivuje!!! A potom bude ešte mocnejšia!!! V kláštornej starej knižnici našla výtlačok prehistorického traktátu, čo napísal známy svätec. A redigované rovno svätým Petrom!!!A tam bolo jasne napísané, že DEVIL znamená aj diabol, alebo satan. A existujú satanistické rituály. Kde sú bežné ľudské obete. A hlavne novorodencov. A treba nato odslúžiť čiernu omšu, a nejaký obetný stol. Tak ten stol nejaký vyradí z kuchyne. A novorodenci. No, vyzerá to ako problém, ale nebude!!! Sú nemocnica, tak prečo nie!!! Proste budú brať deti zo sirotincov, no a keď zomrú, tak sa nikto nebude pýtať ako!!! A aj tak by zomreli, no tak im pomôžu, a bude to za správnu vec!!!A sirotince si oddýchnu, aj tak nevedia ,čo s toľkými drzými frackami!!!Super riešenie!!!
Cítila návaly krvi do hlavy. A predstavovala si sama seba, ako stojí nad obetným stolom. Je odetá v čiernom rúchu, a v ruke drží nôž!!! A zabíja!!!A červená krv strieka, a všetci tlieskajú!!!
Lebo je najlepšia!!! A zabila najviac bábätiek!!!No a keď sa minú, však sirotince dodajú aj staršie ročníky!!!A vedľa nej stál DEVIL. A potom, potom keď ju vyhlásia za úplne číslo 1, tak ju vezme do náručia, a konečne z nej spraví svoju nevestu!!!
To jej celkom nebolo jasné, že teda ako. Lebo nikdy nič s mužom nemala. A doteraz sa tvrdilo,že je to teda hnusné. Vlastne akýkoľvek styk s mužom je hnusný. Ale. Ale však sa to dovtedy nejak ozrejmí, no nie!!!V kláštore k tomu žiadna literatúra nebola. A DEVIL vlastne
nie je muž, je DEVIL, takže vlastne naň sa to nevzťahuje!!!Tie blbé pravidlá platia iba pre tých chudákov, čo nie sú osvietení, tak ako ona!!!
A už ju omrzelo dívať sa na blesky. Šla do svojej cely, a začala písať nové stanovy DFC. Akurát s tou obetou zatiaľ opatrne. Nebude to tam doslovne, aby sa to písomne nedalo napadnúť. Lenže. Keď sa to spraví prvý raz, tak vlastne všetky sestričky, čo sa toho zúčastnia
budú zato čiastočne zodpovedné. Takže potom sa to bude robiť stále. A všetci budú mlčať, lebo oficiálne zákony by to mohli napadnúť!!! Takže stačí , keď napíše, že prevedú diabolskú
omšu. A čo to presne znamená, no tak to sa ozrejmí až potom!!!
A ešte treba pestovať vo veľkom tie halucinogénne huby!!!Ako, diabolské halucinácie sú vobec to najlepšie!!!A pridávať do toho jasmínu!!!Všetci pijú jasmín, no tak prečo nie!!!
A DEVILOVI dodá potom výslednú správu. Už sa tešila, ako bude prekvapený,ako ju pochváli, a . A ďalej jej predstavivosť končila. Muž pre ňu nikdy neznamenal vzrušenie. Ale DEVIL. To bola moc, predstavy, fantázia. Nesmrteľnosť a výnimočnosť.


A na búrku sa dívala aj záhadná žena v čiernom cez zamrežované okno. Prišla za DEVILOM.
Vedela, že zabil LEONI. Nech už to lietadlo padlo akokoľvek. Kedysi veľmi veľmi dávno, bola mladá a krásna.A na zámorskej lodi poznala mladého muža. A zamilovala sa. Bol tam s
niekým iným, a žiarlila.Vydržala sa celé hodiny dívať na to čo robí.Zoznámili sa. A prežila najvášnivejšiu noc. Lenže, tá loď doplávala do prístavu. A tá scenéria skončila.
Pochádzala z rodu veštíc. Vedela niekedy predvídať niektoré udalosti. Alebo ich čiastočne
ovládať. Ale. Neplatilo to vždy.
Druhý raz ho stretla, keď jej ho predstavila vlastná dcéra. Vyzeral trochu starší, ale v jej vzťahu sa nič nezmenilo. Trochu starší!!! DEVILOVIA nestárnu!!! Snažila sa dcéru presvedčiť. Mala 17, a nepočúvala nič, a nikoho. Že je DEVIL, že kto ho raz stretne, tak nezabúda. Že musí od neho odísť, kým je čas. Mladá ušla z domu. Za ním. Prestala komunikovať. Stretli sa až pri súdnej obhliadke. Sebevražda.
Odvtedy čítavala noviny. Sledovala správy. A nenávidela ho, a milovala. LEONI bol rodinný
priateľ. A je fakt , že DEVILA nemusel. Ale. Ale najradšej by tým nožom zabila spomienky.
Čo sa nedalo.A chcela, strašne chcela, aby aspoň raz zažil, ako je to niekoho stratiť, keď nemôžeš nič, alebo vôbec nič urobiť, a vieš o tom.
Možno by mohol urobiť niečo niekto iný.
Vytiahla mobil. A napísala číslo SANDWICH 15.


2 komentáre: