štvrtok 26. mája 2011

DEVILSTAR / Ako vznikajú nové vedné odbory

58.
Jing jang. Čo sa stane, keď sa stretne oheň a voda! Alebo, čo sa stane, keď sa stretne biela a čierna, cukor a soľ, alebo pes a mačka!!!
A nielenže stretne. Keď je to zrovna viac ako stretnutie!
Tak ten svätý gejzír svätej WHISKY už nešlo zatajiť. Lebo tie dvere vyrazil zrovna vtedy, keď novinári opúšťali nemocnicu, aby oznámili redakciám tú správu o očistnom rituále. Hneď druhou príčinou bola ochranka BS, ktorá ich proste vyhodila.
Natočili to na kameru, a odobrali vzorky. A miestna TV pohotovo spravila diskusnú reláciu!!!
A pozvali tam predstaviteľov rôznych zastúpení.
Tak a názory na tento úkaz sa rôznili!!!!!!!
Cirkev jednoznačne tvrdila, že ide posvätný gejzír, a zázráčnú WHISKY, a je to boží dar!!!
Takže odteraz bude celý objekt vysvätený, a ponesie názov Kaplnka u sv.LEONI. A tá WHISKY jednoznačne, kedže je cirkevná, svätá, a zázračná, bude patriť VATIKÁNU!!!
Niečo sa može nechať pre domácu spotrebu, a zvyšok sa bude odvádzať. A odvážať!!!
A predávať!!! A za utržené peniaze sa nakúpia príručky o tom, ako treba bojovať s alkoholom!!!
Opát okamžite zázračne vytriezvel!!!Vyhlásil, že sa jedná o súkromný pozemok, a sro, ktorú
vlastní!!! A je to nemocnica!!!A môže to dokonca dosvedčiť významný predstaviteľ DS. Teda DEVIL, ktorý bol u nich hospitalizovaný po páde lietadla!!! A je v úplnom poriadku!!! A na jeho počesť dokonca prikúpili pozemok o veľkosti 2 árov,kde sa odteraz bude pestovať jasmín!!! A bude sa to volať JASMÍNHOSPITAL!!! A zárukou novej úspešnej liečby bude
jazmínový čaj!!! A nemocnica si ho nebude účtovať do nákladov!!!Čiste grátis!!!
Matka predstavená napokon vyšla z cely.To bolo z viacerých dovodov. Nemala koho sekírovať, a nemohla nikoho poučovať. A ani tam nebol nikto, kto by ju obdivoval!!!Hlavne teda jej výnimočné schopnosti, kvoli ktorým sa stala matkou predstavenou!!!
Stala sa ňou preto, že bola najtučnejšia!!!A teda skvelá vizitka toho, ako sa majú dobre!!!
Priklonila sa k názoru, že teda fakt ide o zázrak!!!Ale. Kláštor/nemocnica je na súkromnej pode. Takže z toho treba spraviť turistickú atrakciu!!!Budú predávať svätenú WHISKY!!!
Ktorá určite každého uzdraví!!! A najlepším príkladom je DEVIL, lebo po dvoch dňoch na
takom svätenom mieste mu nič nie je!!! A to ho priviezli helikoptérou v bezvedomí!!!
A z nemocnice spravia penzión!!! A liehovar!!!
Sestrička, čo začala písať tretí diel biblie, začala sa seba pokladať za osvietenú. Tvrdila, že vidí okolo seba žiaru.Zázračnú, samozrejme!!! Lebo pomáhala prorokovi, a teda je zvestovateľka proroctva na Zemi!!! Alebo v BS!!! Zatiaľ. Časom úplne všade!!!
Zlé jazyky tvrdili, že za tú žiaru môžu halucinogénne huby,ktoré si tajne pestovala v kvetináči
s pažítkou!!! Ale to určite nebola pravda!!!
A založila novú vieru. A rovno aj sektu, čo ju vyznávala!!!Ich činnosť spočívala v tom, že pili
jasmín a svätú WHISKY a velebili proroka!!! Teda presnejšie DEVILA! A založili jeho fanclub!!! A všetky boli jeho nevesty. Úplne vážne!!!A každý týždeň losovali poradie. Keby nato prišlo, že teda ktorá sa vydá ako prvá!!!
A vytvorili stanovy, hymnu a erb!!!No a potom mu to oficiálne oznámili! S tým, že je predseda!!! A každá účastníčka /v stanovách bolo, že vstup majú iba ženy/ je k dispozícii!!!
Teda prejsť sviatosťou manželstva. Ale iba s ním, samozrejme!!! A podľa vylosovaného poradia! No a keby teda veľmi chcel, tak možno niekedy bez neho!!!
DEVIL mal plnú hlavu GINY. A bol síce ctiteľom krásnych žien, ale partnerky si zvykol vyberať sám!!! A bez losovania! A podotýkam ,že preferoval krásne ženy!!!
Takže ich ubezpečil, že je to fakt úžasné. A on sa im teda ako prorok bude niekedy zjavovať!!! Keď teda už ten klub založili. A najlepšie vo sne, a vždy po úplnku mesiaca!!!
Ale. Ale vždy pred tým obradom musia zapáliť 13 hromničných sviečok, a pomodliť sa 3 otčenáše, a 3 zdravasy!!! A musí byť prítomný svatý čierny kocúr!!! Keď nemajú kocúra, tak im nejakého z DS pošle!!! A možu mu písať maily!!! Na súkromnú posvätnú adresu!!!
Ovšem. Bude zato niečo chcieť. Slávnostný sľub, a podpis vlastnou krvou, a každej členky.
Že odteraz patrí do DFC/ DEVILFANCLUB a keď bude treba, tak sem tam splnia nejaké
menšie málo náročné úlohy.
Osvietenú sestričku vymenoval za svojho oficiálneho zástupcu v BS, a začala úžasná kampaň!!! Ako nie je celkom isté, čo to spustilo.Či tie halucinogénne huby, DEVILOVA
príťažlivosť, alebo nejaký pocit moci a túžba po nadradennosti.Tej sestričky.
Do 48 hodín mal DFC okolo 100 členiek. A kopili sa nové prihlášky. Všetci chceli svätého proroka, ktorý prežil pád lietadla, a vyzeral ako boh!!!
Svätý gejzír prišli zmapovať geológovia zo štátnej akadémie BS. Vyhlásili, že pravdepodobne WHISKY vzniká nejakým špeciálnym spôsobom. Najskôr zatiaľ neprebádaným alkoholickým kvasením dávno zaniknutých živočíchov. Pravdepodobne ešte z doby ľadovej!!
A pád lietadla určite narušil geologické vrstvy.Porušil litosferické dosky a tak sa stalo, že niekde vznikla trhlina. A WHISKY , čo bola dlhé roky pod zemou, vytryskla!!! Niečo podobné ako ropa! No a teda to nie je žiaden zázrak, ale obyčajný prírodný tektonický úkaz!!!
A určite je v okolí jazera tej WHISKY oveľa viac!!!
Miestni obyvatelia začali teda vŕtať studne!!! Kto by nechcel mať na záhrade tryskajúcu WHISKY!!! Na žiaden ďalší zdroj nenatrafili, ale. Ale to zato, že nebolo dostatočne preskúmané geologické podložie!!!
A tak vznikol nový vedný odbor.WHISGEOLOGY!!!


2 komentáre: