streda 25. mája 2011

DEVILSTAR / Ako sa píše tretí diel biblie

57.
Matka predstavená odmietla opustiť svoju celu.Že vraj nikto nechápe dostatočne vážnosť situácie!!!!!!V kláštore sú nečisté sily!!!!! A treba rázne postupovať!!! Vôbec najlepšie by bolo to celé komplet spáliť!!! Lebo sa budú šíriť ďalej. Tie zlé sily!!!Pod tým komplet sa myslelo kláštor a priľahlé okolie!!! A najlepšie rovno všetky najbližšie dediny!!!
A pokiaľ sa to nezačne riešiť, no tak z tej cely nevyjde!!! Čo samo o sebe bolo dostatočným podnetom, aby sa určite nič neriešilo!!!Všetci boli vlastne radi, že sedí v tej cele, a neotravuje.
Búrka síce prešla, a z kozuba už nič nešľahalo, ale. Ale tie obrazy sa nedali zavesiť. Proste padali ďalej. Krucifixy sa otáčali opačne, ako zmagnetizované, a to posvätné svetlo automaticky zhasínalo!!!A krv a WHISKY tiekla potokom.Takže pod tým obrazom to vyzeralo ako menšia zakálačka. Síce sa to snažili utrieť, ale kde!!! Keď sa raz začnú diať zázraky, tak to potom stojí zato!!!Alebo, keď nasťahujú DEVILA do kláštora, čo o sebe tvrdí, že nie kláštor!!! Tá krv nešla vyčistiť, a pomaly to prekračovalo vchodové dvere.
Opát sa tiež zavrel vo svojej cele. A tiež odmietal vyjsť. Vlastne neodmietal, lebo ani nikto nechcel, aby niekam chodil!!!Čo keby zase niekam zase spadol.Alebo ako minule si pomýlil
dievča od susedov s homosexuálom!!! A trval na vyobcovaní z cirkvi!!!No fakt.
To vtedy bolo zato, že mala oblečené rifle, a tie samé o sebe sú nečisté,a sú typickým znakom
gay komunity. A vedia to aj malé deti, lebo sa to učia v nedeľnej škole!!!
Takže sa zavrel vo svojej cele, ale iba preto, aby mohol teda nerušene študovať ten časopis.Aj
s 3D prílohou!!! A jediné ,čo vyžadoval, bol prísun tej svätej WHISKY!!! Ktorá je určite dobrodením rovno z nebies!!!Lebo prichýlili tých pacientov z toho lietadla!!! A kiežby tie
lietadlá padali častejšie!!!Kláštor by si to rozhodne zaslúžil. A vlastne. Celkom určite to lietadlo vlastne padlo kvôli kláštoru!!! Bola to skúška!!!Či sa postarajú o tých pacientov!!!A
teraz sa za odmenu môže utopiť vo WHISKY!!!No proste zázrak!!!
K posvätnej fontánke z ktorej teda pramenila tá posvätná WHISKY, bol pripojený sud. Kam to teda tieklo, aby to netieklo len tak láromfárom!!!Tá vôňa alkoholu prerazila všetky pachy
kadidiel a sviečok!!! Už to nevoňalo ako kláštor, a už vôbec nie ako nemocnica!!! Ale ako čistý liehovar!!!
No a tá sestrička, ktorá pomáhala DEVILOVI hľadať niečo na prezlečenie, a varila jasmínový
čaj. Tak tá zistila divnú vec!!!Čo sa jej ešte nestalo!!!No, tak že ho vidí stále pred sebou. Že chodí okolo dverí jeho izby. Lebo ju možno bude potrebovať. A zohnala 3 druhy jasmínového čaju!!!!!!!!A ďalších 5 objednala!!!Prídu zajtra. Teda tých druhov.Čaju.
A že ten zelený pohľad má niečo do seba.A určite to nemôže byť nič hriešne!!!Lebo!!!Prežil
pád naozajstného lietadla!!! A keby ho nebesá chceli zabiť, no tak už by bol mŕtvy!!!No nie?
Takže logicky z toho vyplýva, že je to zázrak, a určite je to svätý muž!!!Alebo možno aj prorok. Alebo teda oboje! A ona o tom napíše tretí diel biblie!!!A bude sa to volať.No a to narýchlo nevedela vymyslieť.Ale určite nejaký zákon, je starý, potom nový, no a toto bude
ZELENÝ!!!To podľa toho pohľadu. Jasnozeleného!!!A svoje pocity nevedela pomenovať!!!
Ale určite je to tak vždy, keď sa smrteľník stretne s vyvolenými!!!
Proste trpezlivo sedela na chodbe pri jeho dverách, a čakala. Ten jasnozelený pohľad mal fakt
niečo do seba. Do večera sedelo na chodbe asi 8 sestričiek, a všetky dávali pozor, či teda . Náhodou nebude treba variť jasmínový čaj.
DEVIL spal. Buď z tých sedatív, alebo z únavy. Podľa SMS z hlavného štábu to vyzeralo dobre. A kláštor ako neutrálna pôda vyhovoval. Až na ten tymián!!! A to kadidlo!!!Normálne
začal kýchať!!! A vyzeralo to na alergickú reakciu!!! Čo keby dostal anafylaktický šok!!!
Ovšem, odkedy tiekla posvätná WHISKY,tak. Tak opát bol od rána do večera na mol. Hlavná matka predstavená sedela v cele. A sestričky miesto pálenia kadidiel fľaškovali WHISKY, a varili teda kvantá jasmínového čaju pre všetkých!!!Lebo je určite tiež posvätný, keď ho pije
svätý prorok!!! No a jemu sa konečne podarilo zaspať.
No a zrovna vtedy dorazila tá delegácia z BS. Hlavná sestra nebola ochotná vyjsť zo svojej cely a privítať ich. Naivne si myslela, že sa nebodaj niekto bude zaujímať, prečo sedí v cele.
To samozrejme nikoho z kláštora, vlastne liehovaru nezaujímalo.Hlavne že tam je !!!A čo najdlhšie. No a tú delegáciu už vôbec nie!!!O jednu starú ženskú menej, no a čo. Vlastne ani nevedeli, že niekto taký by tam mal byť.
Opát tiež sedel v cele. To zas bolo kvôli tomu, že bol úplne ožratý. No fakt. Takže by netrafil ani do dverí, a nie ešte z dverí. A vlastne boli všetci vrcholne spokojní, lebo by určite vyrobil
nejakú hovadinu. Bol nedoslýchavý, a zle videl. Takže vlastne to bolo úplne super!
Privítali ich teda sestričky. Všetko to brali aspoň tri kamery, a cvakali foťáky!!!Išlo o prvú¨návštevu DS na území BS!!! A dokonca prvé interviu s ľuďmi,čo prežili pád lietadla!!!
A z ktorých jeden bol čelný predstaviteľ DS!!!
Pomlčali o tom, že kláštor je posadnutý diablom. Ostatne, nič tomu ani nijak moc nenasvedčovalo. Tie krucifixy a padajúce obrazy poskladali, a odložili do skladu. Zostali akurát nejaké fresky, ale na nemocnicu to bolo akurát. Posvätnú Whisky uzavreli aj s celým suterénom,aby tam nikto nechodil. Obraz čo produkoval krv zaniesli k odpadovej šachte. Takže to tieklo rovno do kanálu, a bol pokoj. Síce na ňom bola nejaká svätica, no, ale robilo to strašný sajrajt. A zábradlia pretreli jódom, aby tú Whisky až tak nebolo cítiť.
Vládna delegácia sa pohla na poschodie. Čudovali sa síce ,že všade cítiť alkohol, ale ubezpečili ich, že to je nový druh sterilizácie!!! A osvedčil sa už v 13 štátoch konfederácie!!!
A DEVIL sa zobudil až na hluk ochranky z BS, ktorá nechcela pustiť na poschodie tú čriedu
novinárov a paparazzov!!!
Mal úžasnú vlastnosť. Aj keď sa práve zobudil, bol stále DEVIL, teda niečo ako diabol vždy a všade. Vlasy správne strapaté, a nech mal na sebe hocičo, proste to bolo príťažlivé. A dokonca fotogenické. Aj keď nemal. Nič na sebe. Uňho to v tomto ohľade bolo dosť jedno.
Tak najprv sa prišla spýtať sestrička, či súhlasí s návštevou Giny a filmového štábu BS.
Súhlasil.Vošla Gina, tí kameramani a ochranka.
Vyslovila poľutovanie nad pádom lietadla. A sústrasť kvôli smrti Leoni. A rozmýšľala, či každý, kto prežil smrtiacu katastrofu, vyzerá tak príťažlivo.Alebo že by to robili tie sedatíva?
Kamery točili.
Nasledovalo ubezpečenie, že federácia DS si cení fakt, že BS porušilo pravidlá studenej vojny
a boli ochotní pomôcť pri evakuácii cestujúcich. A že dokonca poskytli nemocnicu!!! Skoro povedal kláštor!!! No, ovládol sa, na druhej strane sa super zabavil!!!
Potom sa začali pýtať novinári:
Aký ste mali pocit,keď padalo lietadlo?
Aká bola atmosféra v lietadle? Bál sa niekto?
Boli na palube zvieratá?
Budete ešte letieť lietadlom?
Bolo to dielo mimozemšťanov? A nezahliadli ste náhodou nejakých?
Až zrovna niečo zahliadol, tak to bola Gina. Díval sa na rozopnutú blúzku, neposlušné vlasy, na super krivky. A rozhodol sa. Drzosť nepatrila medzi jeho slabé stránky.
„Veľa som počul o vašej akadémii. Chcel by som ju navštíviť, a previesť očistný rituál za dušu priateľa LEONI. A čo tak zajtra?“
Kamery pohotovo snímali Ginu.
Evidentne s tým nerátala. A môže povedať, že nesúhlasí? Spustilo to masmediálnu prietrž!
-Aký máte názor na posmrtný život?-
-Nesúhlasíte s rituálmi na uzmierenie LEONI ducha?-
-Súhlasíte s návštevou akadémie?-
-Bol LEONI démon? Mohol by strašiť? V DS a aj BS!!!!-
Cúvala ku dverám. A bol to mráz aj oheň. A bol to jasnozelený pohľad. A bolo jej úplne jasné, že pokiaľ by šlo o rituály, tak určite nie očistné!!!
A bola mág. A aj keby nebola, tak vedela, čo chce. A že čaká. Že sa otočí a povie to. Čo vlastne povie? Jasnozelený pohľad. Otočila sa vo dverách.
„Máte pravdu, duch LEONI by asi nenašiel pokoj. Treba previesť ten rituál. Akadémia bude
zajtra pripravená.“
Vzadu sa ozval potlesk. Snímali to kamery!!! A všetci novinári sa ponáhľali oznámiť to svojím redakciám!!!
ŽE!!! Tým atrakciám ešte nie je koniec!!!
Bude prevedený RITUÁL SMRTI!!! A za prítomnosti DS!!! To sa ešte nestalo!!! Správa obletela svet.
Fred sa uškrnul,keď dočítal mail, a dal prichystať 2 poschodia v južnom krídle rezidencie.
NINA po prečítaní mailu objednala ďalších 30 čiernych kostýmov od Firmaniho!!!Aj s tými
zaručene čiernymi perlami tentokrát z potopenej Atlandídy!!! Aby to bol štýlové!!! A dala
asistentkám príkazy,aby jej zbalili tak 30 kufrov. Že navštívi RITUÁL SMRTI!!! A venuje tomu možno až 5 čísel časopisu!!! Chrípka ustúpila, a PANDE už netieklo z nosa.
A DEVIL teda oficiálne poďakoval Gine, a keď ich spolu fotili novinári, tak ju podržal okolo
pása. Nič nezvyklé, šlo predsa o záchranu duše LEONI!!!
A zrovna vtedy prameň svätenej whisky vyrazíl dvere miestnosti. A vznikol svätý gejzír!!!

4 komentáre: