utorok 10. mája 2011

DEVILSTAR / REDDANCEBOYS

42.
!!!!!!!!REDDANCEBOYS!!!!!!!!!!
Hlásali ohromné titulky na svietiacej ploche. A zároveń cez ne šli momentky z predstavení. Vyzeralo to dobre. Druhá vec je, že vlastne ju to predstavenie až tak nezaujímalo. Skor tí ľudia, čo tam prídu. Smotánka. Bolo zaujímavé porovnávať domáce pomery zo zahraničnými!
To zato, že vždy všetko vybavoval Fred. Konečne. Konečne bude mať čas sa pozrieť, s kým sa vlastne stýkava DEVIL. Teda možno.
Z auta sa nedalo vystúpiť.Dvere z každej strany zatarasili mikrofóny. A kamery. A novinári!
A konečne nabehla ochranka. Bohvie odkiaľ. Bola tma. Nedalo sa to rozoznať podľa čiernych
oblekov, či je to BS, alebo DS, alebo nejaká miestna SECURITY! A spravili koridor.Cvakali
foťáky a nejaký zúfalec sa pokúsil hodiť pred ňou na koberec! Ozaj bol tam koberec. No fakt.
A červený.Ešte že ho včas odtiahli.Nie ten koberec!
Vedela si živo predstaviť, ako fanatizujúci dav niekoho
rozmačká! A to vlastne o nič nešlo! Iba sa bolo treba dostať ku vchodu!
Napriek tomu všetkému mechanicky nahodila úsmev, a tvárila sa, že na striptízové tanečné predstavenia chodí každý večer! Alebo aspoň každý druhý! Ako ináč, je z BS. A keď je to normálne v DS, tak sa to vlastne ani ináč nedá! BS predsa nikdy nemože v ničom zaostávať
za DS!!!To je úplne jasné!
Fred mal úplnú pravdu, že sem treba doprovod. Hluk, výkriky, blesky, tlačenica a davová psychóza! Blesky foťákov, presnejšie.
Normálne uvažovala, že keď sa vráti domov, tak tú skupinu pozve do BS! Je to síce DEVILSTAR, teda vznikli v DS, ale. Ale možno by to šlo! Aspoň by to bola inšpirácia pre
BLUESYSTEM! No nie?
Ako odpovedala novinárom na otázky, rozmýšľala, kde by sa to dalo spraviť. No, čo tak akadémia! A vytvorí sa nový druh umenia, scénický tanec, plus pantomíma, spojená s ľahkou
erotikou. A to ju musí napadnúť zrovna v DEVILSTAR! Vlastne, prečo to doteraz nikoho nenapadlo?
Už ani nevedela, čo vlastne odpovedá. Asi v rámci normy, lebo novinári sa vrhli na ďalšiu prichádzajúcu celebritu.
Mala miesto v čestnej lóži. Vynikajúci výhľad na pódium. Ale aj na všetkých hostí. Prichádzali vačšinou ženy. Podĺa ich oblečenia to bolo aj na pomery DS drahé vystúpenie.A určite nemali finančné problémy. Niektoré s partnermi.Doprovod! Asi si to nemyslel len Fred.
A skupinky mladých mužov. Vačšinou pekní, skrytá elegancia.Poznali sa.Akurát niektoré moc farebné veci. A. A buď veľa estrogénu, alebo GAY komunita. Asi skor to druhé. Ktorý
mladý muž by sa prišiel pozrieť na iného,ako sa vyzlieka!
Potom nejaké páry. Určite sa poznali, ale nie osobný vzťah. To asi kvoli spoločnosti, alebo nejakým jednaniam.Ešte zakývala Nine, čo prišla tentokrát v exotických minišatách!Fred je
fakt poklad! Teda, čo sa týka tipovania. Vačšina dám mala výrazný dekolt, krátke sukne a.
A aj keď na to nemali postavu, alebo vek, alebo oboje.
Na javisku bola opona. Samozrejme, prekvapenie do poslednej chvíle. Začali zhasínať svetlá.
Postupne a pomaly. Na pódium vyšiel konferenciér s dvomi zajačikmi. Reflektory sa sútredili
plne na trojicu. Zvyšok sály zahalilo prítmie.
Zajačiky boli dievčatá, oblečené ako z PLAYBOYMAGAZÍN. Uvažovala, že to asi bude posledná titulka! Teda titulná strana z posledného čísla. Mali trblietavé body, chvostíky a ušká. A tie body viac nemali, ako mali.
Konferenciér v čiernom obleku. Stručne predstavil členov skupiny. Nadobudla dojem, že ich všetci poznajú. Samozrejme ,okrem nej! A už po stý prvý raz si povedala, že.A škoda reči!
Pri každom mene zaburácali ovácie! No, a začala byť zvedavá, že teda. Že teda to musí byť klasa!
Niečo na ten štýl už videla.Vačšinou muž, niekedy viac, tancoval do kruhu, a sem tam si niečo vyzliekol. No. Ako, to nič také úžasné nebolo, že by sa tak skandovalo!!!
Konferenciér skončil a odišiel. Zajačiky si posadali na kraj javiska. Odhrnula sa opona. Ukázalo sa, že to majú scénicky prepracované.
To prvé bola pláž.Naozaj piesok, naozaj šumenie mora, a v pozadí premietané 3D vlny. Z klimatizácie šiel slaný zápach morskej vody a z reprákov príboj. A nejaký tam aj bol. Usúdila, že asi to budú vírivky plus malý bazén.
Na pódium vyšiel ROGER. Všetkých 5 malo umeleckémeno na R, to asi podľa toho názvu skupiny.Veľmi dobre stavaný, kučeravé blond vlasy, dlhšie, opálený. Hrala typická plážová hudba. Prehlušovala príboj.Oblečený v džínoch, tričku, riflovej bunde. S gitarou, dekou a
fľašou vína. V rytme caribiku si prezeral pláž./a hostí/ Hĺadal miesto. Potom si rozložil deku. Otvoril fľašu vína. Napil sa. A pomaly sa začal vyzliekať. Stále bolo prítmie,a svetlá boli
koncentrované na jeho telo. Robil všetko nenútene, akoby naozaj sedel pri mori, bol sám,
a šiel sa kúpať . V noci. To pozadie bolo presvedčivé. Sem tam zaznievali z javiska výkriky.
Bolo moc tma. Ťažko povedať, kto to bol.
Niekto mu tam hodil kvety. Bola by sa stavila, že je tam vizitka, alebo nejaký kontakt. Rovno
na deku.Keď mal na sebe iba plavky, tak skočil do vody. Príboj silnel , aj hudba. Začala búrka. Prvé rady to schytali, teda ten dážď! Blýskalo sa. Bolo jasné, že musí z mora von! A rýchlo, lebo ho zasiahne blesk! Lasery pretínali temnotu! Normálne dobrodružné! Vyzeralo to fakt efektne!
Vynoril sa z mora. A bol mokrý.Bolo jasné, že sa musí prezliecť a osušiť. Vyzeralo to prirodzene.A búrka a hudba dosiahli vrchol. Na chvíľu sa ukázal bez plaviek. Potom všetko zakryla široká osuška. Pribehli zajačiky v kostýmoch morských víl a podržali. Tú osušku.
Potlesk. Opona sa zatiahla.A javisko sa pootočilo.
Číslo dva bol ROBY
Tmavovlasý pištoľník, v koženom obleku, klobúku a vysokých čižmách. Najprv sa to podobalo na ukážku veľmi dobrého hádzania lasom, vrhania nožmi na terč a partnerku.
Zase zajačik, ale body mali prvky divokého západu. A hudba bola country.Potom sa prešlo na streľbu. A bolo to fakt o život, lebo útočila celá banda zákerných banditov! No tak bolo horúco, to bolo jasné, a postupne sa bolo treba zbavovať vecí! Po poslednom výstrele tých skunkov, ktorí boli v presile, a poslednom hode nožom, a poslednom kuse oblečenia, čo boli
čierne slipy, pricválal na pódium naozajstný čierny koň!
A on, aby teda mohol uniknúť pred nepriateľom, sa zavesil zboku o sedlo, to kvoli výstrelom
to bolo úplne jasné!!!!!!A zmizol.
Zase ovácie. Fakt bolo cítiť strelný prach, pach koní, a javisko sa otriasalo výstrelmi a dupotom
Číslo 3 bol RAMON
Bol to hnedovlasý krásavec, čo prišiel domov večer z plesu. Vlastne ho na pódiu vidieť nebolo.Lebo v spálni mal veľké zrkadlo. Tak, aby bolo všetko prehľadne vidno. Hudba bola tentoraz klasika. Vivaldi. A miestnosť super zariadená. Od fontány so šampusom až po vodnú fajku. A bola to spálňa. Takže Veliká posteľ. Dekoratívne upravená. Telefonoval, fajčil, cvičil
Chvíľu úplne bez. Potom župan. A z bočných dvier vystúpila partnerka. A zhasla svetlo.
Ďalšie ovácie!
Číslo 4 bol RED
Červenovlasý írsky bojovník. Stredovek, alebo starovek? Irska hudba. A dobové oblečenie.
A tanec. Tiež írsky. Streľba z luku. To mali tiež nacvičené.Na virtuálneho jeleňa, čo vyzeral
ako ozajstný! 3D! Imitácia lovu! Z klimatizácie šla voňa ihličia a lesa.A z reprákov okrem iného ručanie divej zvery, spev vtákov, a šušťanie stromov. Potom sa zotmelo. A bolo treba spraviť táborový oheň! Tak ten oheň spravili naozaj! A postupné odkladanie odevu.

Bolo tam fakt teplo! Chvíľa pravdy. Potom oheň vyšľahol tak na 2m vysoko, a skryl úplne všetko. Posledná scéna, ako spí v kožušine pri tej pahrebe. A potlesk!
Číslo 5 ROY
Blonďák. Je fakt, že fyzicky sa nikomu z nich nedalo nič vytknúť
Scéna tentoraz vazenie. Ale. Niekto mu spustil cez strechu lano, a čiernu kombinézu.Hudba
niečo ako Bond. Zamrežované okno. Bolo treba sa rýchlo prezliecť. Vonku bolo počuť hlasy!
Stráže! Jasné, že každú chvíľu vojdú dnu!Ponáhľal sa. Reflektor sledoval všetky pohyby.
Hudba gradovala. Musel vyšplhať po tom lane. Stihol to.Preliezť cez to okno.
Keď zmizol, dvere sa otvorili, a dnu sa nahrnula polícia!!!!!!
Ďalší potlesk!
Ukázalo sa, že polícia sú zvyšní štyria, čo sa medzitým stihli prezliecť. Hudba hardrock.
Odtancovali tanec a zmizli plížením sa za zvuku policajných sirén! Boli na stope! To tiež bolo
úplne jasné!!!Zaznel fakt diabolský potlesk!
Zajačiky prezlečené za žandárky potom prišli pozbierať kožené bundy, a revolvery a tak podobne. Prezlečené znamená, že na body mali krátke policajné kabátiky. Samozrejme s hudbou, a za pochodu mažoretiek!
Nasledovala prestávka.
Musela uznať, že to mali pripravené. Scénograficky, dramaticky a esteticky. Bola to erotika.
Ale. No proste všetci 5 vyzerali veľmi dobre. A tie scény vyzneli veľmi prirodzene. Musia mať dobrého choreografa! Tak, a toho teda tiež pozve do BS!!!
Svetlá sa postupne rozsvecovali. Vyšla na chodbičku. Celá táto spoločenská udalosť, alebo
podujatie asi slúži na dohadovanie kšeftov, alebo kadečoho.
Zapípal mobil.

Prišla sms:
„Ahoj, som v meste. Kde sa stretneme?“
ALAN

Do hája, Alan! Odpísala:
„Teraz nemožem, ozvem sa za hodinu.“

Zúfalo rozmýšľala , ako sa zbaviť dvojitej alebo trojitej ochranky,a ešte 2 asistentiek a ekonóma, a hordy novinárov vonku!Jediné, čo by sa dalo, bolo odísť s niekým. S kým?
Rozhliadla sa po hosťoch. Niekto s kým odíde, a tak, aby si to nikto nevšimol! Vytratila sa na toaletu. Presnejšie to znamenalo, že 4 bodygardi, dvaja z BS a dvaja z DS zostali stáť na chodbe pred dverami. Ako si upravovala očný make up, a tiene , vypočula si odvedľa rozhovor:
„Je taký zlatučký! A povedal, že si mám doviesť kamarátky! Je na zožratie! Vravel 3, nevieš
kde je Klaudia?“
„Á, Klody vypadla z mesta. Že vraj niekoho pošle, máš ho vidieť! Zase je u frajera a húli trávu!!A tu aby sa za ňu zaskakovalo!“
Nakukla pomedzi dvere! Úplne super. Rozhodla sa. A ďalej neuvažovala. Je v DS, a tu sa može úplne všetko! Tak improvizácia!
„Ahojte! Poslala ma Klaudia, že dnes nemože prísť. Je u kamoša! Však ho poznáte, no nie?!
Som Gina. Teda vlastne Regina, Gina je prezývka.“
Pozreli na seba a rozosmiali sa. „Nepatríš náhodou k REDDANCEBOYS? R ako R!!“
„Nie, Klody fakt nemohla, vravela, že vás mám pohľadať. Ale, keď netreba, alebo to vadí,tak“
„Nevadí! Len si sa čudne obliekla,počkaj, to spravíme!“
Vlasy ala vizážistka rozčesali a natupírovali a rozpustili. Kabátik si schovala do tašky. Sukňu
jej trochu teda viac ako trochu podvihli a skrátili sponkami. A dostala zajačikovský chvost a ušká! Plus policajný kabátik.
„Ešte trochu makaupu, vidno, že si nová!!!“To znamenalo zvýrazniť oči a pusu.A ideme!
Čakala,že ju ochranka stopne. Ale kde! Zahliadli iba tri zajačiky v policajných kabátikoch.
Aj to odzadu! Tak teda čakali ďalej. Pred tou toaletou!!!!!!!!!






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára